Indoor Cycle Club BEAktief
Leeuwerikstraat 2, 3652 LJ Woerdense Verlaat 

Restyling BEAktief voorjaar 2017

Wij hebben onzze sportruimte compleet te vernieuwd. Dankzij de firma Velux zijn er 6 volledig electrisch bedienbare dakramen geinstalleerd. Zij hebben ons deze prijs toegekend in verband met hun 75 jarig bestaan.

Wij hebben deze gelegenheid aangegrepen om de gehele ruimte van een nieuwe frisse look te voorzien. Zo is er een nieuwe vloer,  de wanden zijn opgeknapt en alles is volledig gerestyled.  Ondanks de verbouwing hebben we gewoon doorgefietst en de hinder die we ondervonden voor lief genomen want er is iets prachtigs voor gekomen. Ook nieuwsgierig geworden, meld je dan aan voor een proefles.

 

Nieuw bij BEAktief, Tomahawk IC7 fietsen. De superkwaliteit fietsen zoals we gewend zijn met de IC5 maar dan uitgerust met fietscomputer met wattagemeters. Benieuwd hoeveel watt je kan wegtrappen? Hou de site in de gaten, binnenkort meer info hierover.

 

HITcycling

Bij HITcycling trainen we met de Polar H7 hartslagmeters. Deze kunnen door middel van bluetooth contact maken met de Ipad. Jou hartslag kan dan worden getoond op het scherm. De training bij HITcycling zijn afgestemd op hartslagzones. Mocht je zelf een Polar H7 aan willen schaffen zodat je altijd verzekerd bent van een hartslagmeter is dat mogelijk via BEAktief . Info verkrijgbaar bij Erwin Klein. De hartslagmeters kunnen met behulp van een Iphone ook ingezet worden voor andere sporten.